Kosttilskud trækkes fra Danmark


Kosttilskud trækkes fra Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fødevarestyrelsen opfordrer forbrugerne til at smide kosttilskuddet Fortodol i skraldespanden, mens forhandleren trækker det tilbage fra markedet.

Efter den seneste tids massive advarsler mod kosttilskuddet Fortodol, trækkes det nu definitivt fra markedet. Det sker, efter firmaet bag markedsføringen af Fortodol, opgiver at markedsføre kosttilskuddet i Danmark. Det oplyser Fødevarestyrelsen.

Kosttilskuddet er forbudt i Danmark, men kan købes på nettet. Fortodol er årsagen til, at en dansk kvinden tilbage i marts måned var i livsfare, da det kan indeholde det ulovlige og sundhedsskadelige lægemiddelstof Nimesulid, der kan give akutte leverskader. Også i andre lande, har det ført til indlæggelser.

Anjo har tidligere orienteret Fødevarestyrelsen om, at Nimesulid er konstateret i mindst ét af de partier af Fortodol, som har været markedsført i Danmark.

Fødevarestyrelsen gentager nok engang sine advarsler mod Fortodol, og opfordrer på det kraftigste til, at forbrugere, der har produktet hjemme på hylden, smider det ud.

Produktet sælges også under navnene Leppin Miradin, Leppin Miridin og Re-lev-it 90 capsules, og Fødevarestyrelsen har derfor også tidligere advaret mod disse tre varianter.

Kosttilskud trækkes fra Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce