Kommuner klar til at lægge arm med Haarder


Kommuner klar til at lægge arm med Haarder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det bliver en armvridning, der vil noget, forudser kommunernes kommende formand, Jan Trøjborg (S), om forhandlingerne med indenrigsminister Bertel Haarder (V).

Det er et varmt sæde Bertel Haarder (V) onsdag indtager Indenrigsministeriet. Ikke mindst kommunerne er klar til at holde den erfarne minister i gang, når forhandlingerne om kommunernes økonomi om kort tid går i gang.

- Bertel Haarder har den styrke, at han kan stå på mål og gennemføre de aftaler, vi laver. Det vil jo være en stor styrke i sig selv. Og det kan der i høj grad blive brug for, siger den kommende KL-formand, Jan Trøjborg (S), med slet skjult henvisning til blandt andet januar måneds kaos om madpakkeordningen.

Her har kommunerne allerede varslet, at de vil sende regningen for måneders planlægning og ombygning af køkkener videre til regeringen, når forhandlingerne skydes i gang. Omvendt har finansminister Klaus Hjort Frederiksen (V) på forhånd sagt, at kassen er lukket for kommunerne - såkaldt nulvækst i kommunerne.

- Vi ser frem til vanskelige, men også spændende forhandlinger med regeringen. Der er lagt op til serviceforringelser fra finansministerens side, og det kan jo ikke undgås, at det koster på antallet af medarbejdere, der er til at betjene borgerne, siger Jan Trøjborg og fortsætter:

- Jeg vil kæmpe for, at vi får et uændret serviceniveau i kommunerne. Der har vi nok en armvridning, der vil noget.

Kommuner klar til at lægge arm med Haarder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce