Kommune vil smide Bandidos ud af hus i Vanløse

Politiet foran rockerborgen søndag aften ved fakkeloptoget i Vanløse.
Foto: Martin Lehmann/POLFOTO

Kommune vil smide Bandidos ud af hus i Vanløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et enstemmigt flertal i Københavns Kommunes teknikudvalg har vedtaget at sætte rockere ud af villa i Vanløse.

Københavns Kommune har enstemmigt vedtaget at prøve at få rockerklubben Bandidos smidt ud af en villa på Tudskærvej i Vanløse. Det skete på et møde i teknikudvalget på Københavns Rådhus mandag.

De to politikere fra henholdsvis Socialdemokraterne og Det Konservative Folkeparti, som står bag forslaget om at lukke rockerborgen, der har skabt utryghed blandt beboerne i området, er godt tilfredse med den hurtige proces.

- I sidste uge bad naboerne til rockerborgen politikerne om at gøre noget ved problemet.

- I denne uge har vi samlet hele rådhuset om at bakke op om naboerne i en fælles front mod rockerne. De skal ud af boligområdet i Vanløse, siger Jakob Hougaard, der er Socialdemokratiets ordfører i Teknik- og Miljøudvalget, i en pressemeddelelse.

Nu skal borgmesteren og forvaltningen i gang med papirarbejdet, så rockerforbuddet kan blive effektueret. Samtidig vil kommunen tage initiativ til, at samle politi, Skat og kommunale myndigheder, så anti-rockerpakken kan sættes i værk.

- Vi er glade for, at vore kolleger på Rådhuset var villige til at handle hurtigt, så vi hen over weekenden kunne skrue en anti-Rockerpakke og et forbud sammen, og få den vedtaget allerede mandag

Det siger De Konservatives ordfører i Teknik- og Miljøudvalget, Jakob Næsager, i pressemeddelelsen.

Ifølge Københavns teknik- og miljøborgmester Ayfer Baykal (SF) vil politikerne forsøge at gøre brug af en gammel bestemmelse, som lyder, at huset på Tudskærsvej 30 kun må bruges til beboelse.

Grunden ikke må benyttes til erhverv eller anden indretning, der er til ulempe for naboerne

Ayfer Baykal råder dog Vanløse-beboerne til at væbne sig med tålmodighed.

- Da jura aldrig er sort eller hvidt, og der er mulighed for at klage over kommunens afgørelse, kan vi desværre ikke love beboerne, at vi har fundet den løsning, der kan sende rockerne på porten allerede i morgen.

- Men udvalget er enige om at forsøge alle muligheder, siger Ayfer Baykal i en pressemeddelelse.

Problemet med rockere i beboelseskvarterer er også kendt af andre kommuner. Derfor vil Ayfer Baykal drøfte med overborgmester Frank Jensen (S), hvordan erfaringer fra andre kommuner kan bringes i spil.

Kommune vil smide Bandidos ud af hus i Vanløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce