Komet vender tilbage


Komet vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Poul Schlüter (K) spåede hende en stor fremtid, da Conni Hedegaard som ung politisk ordfører i regeringens største parti viste sjælden politisk tæft.

Allerede som 23-årig gjorde den viljestærke unge kvinde sin entré på Christiansborg. Hun havde dog ingen ambition om at blive levebrødspolitiker, og det beviste Connie Hedegaard, da hun i 1990 flyttede kontor til Berlingske Tidende.

Det fortryder hun på ingen måde.

- Jeg har alle dage elsket at være på Christiansborg. Men jeg er overbevist om, at når man kommer ind som 23-årig, så skal man gå ud og lave nogle andre ting, siger Connie Hedegaard.

- Det her hus har det med at æde nogle sjæle. Når man sidder herinde, bliver man så fokuseret på små detaljer, at de til sidste fylder det hele. Det er sundt at komme ud, og man bliver måske også bedre til at se nogle store linjer.

Connie Hedegaard har været chef for Radioavisen og senest vært på Deadline på DR 2. Danmarks Radio må desuden finde en ny vært til interviewmagasinet Profilen.

Som minister kommer hun formentlig til at høre en del for en serie kommentarer, hun den seneste tid har skrevet i dagbladet Politiken. Hun har blandt andet beskyldt den nuværende regering for at sælge ud af de konservative værdier, for at have det frie valg som plat slagnummer og for ikke at turde træffe politiske beslutninger, når der virkelig er behov.

Connie Hedegaard står ved alt, hvad hun har sagt.

- Det er altid lettere at kommentere ting udefra end at tage et medansvar, siger Connie Hedegaard, der sagde ja til jobbet efter 21 minutters betænkningstid.

Komet vender tilbage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce