Kom hjem med knivstik i hjertet


Kom hjem med knivstik i hjertet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand nåede lige at fortælle sin samlever, at han var blevet stukket med en kniv, inden han tidligt lørdag faldt bevidstløs om i hjemmet i Maribo, oplyser politiet.

Knivstikket ramte manden, der er først i 30'erne, i hjertet. Efter at være blevet opereret på Centralsygehuset i Nykøbing Falster blev han overført til Rigshospitalet i København.

- Han er fortsat i livsfare. Det er en meget alvorlig sag, siger kriminalinspektør Søren Ravn-Nielsen i Nakskov Politi.

Manden havde været på en tur i byen, da han kom hjem til sin samlever i Nørrebrogade i Maribo cirka kl. 02.50. Knivstikkeriet skete sandsynligvis få øjeblikke før, han kom ind ad døren.

- Vi er i gang med at klarlægge de nærmere omstændigheder, men det er svært, for vi har ikke fundet et egentligt gerningssted. Men vi tror, at det må være sket tæt på den forurettedes hjem i Nørrebrogade, siger Søren Ravn-Nielsen.

- Han blev sidst med sikkerhed set klokken ét på Torvet i Maribo, men vi ved ikke, hvor han var i tiden derefter og frem til hans hjemkomst, siger kriminalinspektøren.

Politiet efterlyser vidner, der eventuelt så overfaldet, eller på anden måde har viden om forbrydelsen.

- Vi vil også meget gerne høre fra folk, hvis de selv tidligere på aftenen eller om natten har været udsat for voldelige henvendelser, siger Søren Ravn-Nielsen. (ritzau)

Kom hjem med knivstik i hjertet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce