Kø og tæt trafik på E20 efter ulykker

Der er kødannelser og meget tæt trafik i vestgående retning på E20 efter flere ulykker tirsdag. Her er trafikken gået i stå ved motorvejsbroen ved Ejby. Foto: Susanne Siig Petersen

Kø og tæt trafik på E20 efter ulykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv om der er et spor åbent i begge retninger på E20 tirsdag eftermiddag, så er der fortsat meget tæt trafik og kødannelse, lyder det fra bilister på den vestfynske motorvej.

Mens Vejdirektoratet arbejder for at få åbnet begge spor på E20 Fynske Motorvej, snegler trafikken sig fortsat meget langsomt frem tirsdag eftermiddag.

Bilisterne holder ifølge oplysninger fra bilister i den vestgående retning på motorvejen mere i kø end de kører i øjeblikket, og vælger man at køre af motorvejen, er der også langsom kørsel og kødannelse på hovedvejen mellem Odense og Middelfart.

Problemerne er opstået efter de to ulykker, som skete ved middagstid og kl. 13.24 på den vestfynske motorvej. I første omgang blev motorvejen helt spærret, da en lastbil kørte galt, og senere kørte flere biler sammen, da der opstod kø som følge af den første ulykke. Ved ulykkerne er tre personer blevet hårdt kvæstet - bl.a. en yngre kvinde, som ifølge Fyns Politi er i yderste livsfare. Yderligere personer er også kommet lettere til skade ved ulykkerne.

Fyns Politi har åbnet et spor i begge retninger på E20, men der er altså meget tæt trafik og kødannelser fortsat på motorvejen, mens Vejdirektoratet arbejder på at udbrede skader på autoværnet.

Kø og tæt trafik på E20 efter ulykker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce