Knivstikker fra Lyngby varetægtsfængslet


Knivstikker fra Lyngby varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mand blev søndag varetægtsfængslet indtil den 2. februar. Han er sigtet for at have forsøgt at dræbe en mand med en køkkenkniv i Lyngby.

En mand blev søndag aften efter et grundlovsforhør i Retten i Hillerød varetægtsfængslet indtil den 2. februar. Manden er sigtet for at have forsøgt at dræbe en mand med en køkkenkniv i Lyngby tidligt søndag morgen. Yderligere fem mænd er sigtet for medvirken til drabsforsøget.

Det var et opgør på et diskotek, der udviklede sig til knivstikkeriet på Lyngby Hovedgade nord for København.

Ifølge politiet kom de seks sigtede mænd op at toppes med to mænd med asiatisk baggrund. Skænderiet fortsætter ude på gaden, og på et tidspunkt går den drabssigtede hen til en kebab-sælger, tager en kniv fra forretningen og jager den i en af de to asiater. I første omgang opdager offeret ikke, hvor alvorligt han er kommet til skade. Men ifølge politiet har han fået seks-syv knivstik i maven, lysken og ryggen. Han var søndag aften fortsat på hospitalet, men er uden for livsfare.

- Han er sluppet meget heldigt. Måske er det hans tykke dynejakke, der har forhindret, at knivstikkene blev dræbende, siger vicepolitiinspektør fra Nordsjællands Politi, Flemming Poulsen.

Efter at alle seks mænd er blevet afhørt, har politiet ifølge Flemming Poulsen "rimelig godt styr på sagen". Også den forurettedes kammerat blev ramt af kniven, men slap med snitsår i panden.

Knivstikker fra Lyngby varetægtsfængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce