48-årig gymnasielærer, som slog kvinde ihjel i baggård i Odense, begik selvmord efter sin dom

Blot få timer efter, at den 48-årige gymnasielærer Peter Naamansen onsdag blev dømt for at have dræbt den 24-årige Mette Marie Tang i en baggård i Odense, tog han sit eget liv.

- Fyns Politi kan bekræfte, at Peter Naamansen er afgået ved døden, siger Doris Jensen, advokaturchef i Fyns Politi.

Peter Naamansen blev i Retten i Odense onsdag dømt til anbringelse på en lukket psykiatrisk afdeling på ubestemt tid for at have dræbt den farmaceutstuderende Mette Marie Tang.

Efter at have forladt retsbygningen blev Peter Naamansen kørt til psykiatrisk afdeling i Middelfart. Det var hér, at han nogle timer senere hængte sig.

- Der er sket en alvorlig uventet hændelse, som ender med et dødsfald, og vi er i gang med at undersøge det nærmere, bekræfter Anders Meinert, lægefaglig direktør for Psykiatrien i Region Syddanmark.

Med omtalen af den drabsdømte Peter Naamansens selvmord på Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart, fraviger vi vores normale praksis om ikke at omtale selvmord.

Det skyldes, at vi finder det af væsentlig offentlig interesse at få belyst om der er blevet gjort nok for at beskytte den svært psykisk syge mand efter at han var blevet dømt for mord.

Der kan ikke kommenteres på artiklen. Fyens.dk vælger i særlige tilfælde at fjerne kommentarsporet.

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.

Mere om emnet

Se alle
Anbringes på ubestemt tid: Gymnasielærer dømt for knivdrab

Anbringes på ubestemt tid: Gymnasielærer dømt for knivdrab

Fynsk drabsmand for retten: - Hun skulle bare dø

Fynsk drabsmand for retten: - Hun skulle bare dø