Klassisk tegnefilm


Klassisk tegnefilm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ANMELDELSE: Disneys nyeste animerede tegnefilm "Find Nemo" har premiere på fredag

Endnu en gang har Disney Pictures skabt en sød og humoristisk tegnefilm, som hele familien kan få noget ud af. Vi bliver kastet ind i filmen da klovnfisken Marlin mister sin kone, og står alene tilbage med sønnen Nemo. Af kærlighed til den lille fisk, overbeskytter han Nemo. Det frygtelige sker, og Nemo bliver fanget af en dykker, og bragt til hans akvarium. Her møder han dog en række sjove og mærkelige fisk.

Tilbage i havet er Marlin på vej ud i det store dyb for at finde Nemo. Han slår sig sammen med Dory, en venlig fisk, som lider af svær korttids-hukommelsestab. De to bliver kastet ud i en række fantastiske eventyr, hvor de blandt andet møder knap så grusomme hajer og spøgefulde havskilpadder.

Klassikeren

"Find Nemo" er en animeret tegnefilm skabt af Pixar Animation. Instruktørene Andrew Stanton og Lee Unkrich har også arbejdet på de andre Pixar film "Toy Story" og "Monsters Inc."

"Find Nemo" har en masse af de værdier, vi kender fra andre Disney film, og vi kan da også sammenligne den med film som "Pinochio" og "Den lille Havfrue". Filmen "Bambi" har faktisk også været en stor inspirationskilde for tegnerne.

Det virkelige liv

Rollerne har meget tydelige karaktertræk, og de menneskelige træk i fiskene er lette at se. Flere episoder og udtalelser får også en til at tænke tilbage på episoder i ens eget liv. Hvordan en ven engang reagerede, eller hvad far engang gjorde. Det er dejligt at opleve, når en film rammer en i hjertet. Det gør "Find Nemo" på en fantastisk direkte måde. Tegnefilm kan også være dybe.

Familiefilm

"Find Nemo" er uden tvivl en sød film for hele familien. Den er underholdende og giver måske en smule dårlig samvittighed. Det er svært ikke at tænke på, at det er vigtigt at nyde livet sammen med dem, vi holder af!

Filmen er flot animeret og der er smukke sammensætninger af farver, lys, mørke og musik.

"Find Nemo" er dog noget vi har set før. Typerne, handlingen og vittighederne minder meget om tidligere tegnefilm. Men sådan er en tegnefilm, og vi var nok blevet skuffet hvis "Find Nemo" ikke havde indeholdt de ingredienser.

Klassisk tegnefilm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce