Klar til skolestart?


Klar til skolestart?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så er det lige før det går løs med skolestarten. Og når de små poder i den kommende uge atter skal på skolebænken, så er færdselspolitiet klar til at følge dem og ikke mindst deres forældre på vej bevæbnet med laserfartmålere og fotovogne.

For mens ungerne sikkert dukker nyklippede og nyvaskede op med skoletasker, hvor intet er overladt til tilfældighederne, så kniber det langt mere med forældrenes skolestart.

- Det plejer jo sådan set at være forældrene og ikke børnene, der har problemer i forhold til færdselsloven. Det er noget med, at man parkerer, hvor man ikke må, glemmer selen og måske kører for stærkt på vej til skole, siger lederen af Fyns Politis Færdselsafdeling, Peder Pedersen, hvis folk allerede er klar fra i morgen tidlig, når enkelte skoler går i gang.

De fleste skoler begynder dog først onsdag, og i de kommende uger skal betjentene rundt på op mod 195 skoler på Fyn og øerne.

- Vi kommer også for at snakke med skolepatruljer og gennem vores tilstedeværelse vise, at de altså skal respekteres i det vigtige arbejde, de udfører, siger Peder Pedersen.

Er dit barn ikke spændt fast i bilen, koster det et klip i kørekortet.

Klar til skolestart?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce