Nu meddeler Vejdirektoratet cafeteriaejer Kim Hansen fra rastepladsen Hylkedal Øst ved Kolding, at han fra den kommende weekend og i fremtiden må afspærre parkeringspladserne for udenlandske lastbilchauffører.

Striden om parkeringspladser på rastepladsen Hylkedal Øst ved Kolding får netop nu en lykkelig afslutning, skriver jv.dk

For Vejdirektoratet meddeler nu JydskeVestkysten, at myndigheden netop nu fortæller cafeteriaejer Kim Hansen fra rastepladsen ved Kolding, at han den kommende weekend og i fremtiden i weekenderne må afspærre en del af parkeringspladserne, så udenlandske lastbilchauffører ikke kan blokere dem. Samtidig vil Vejdirektoratet opsætte skilte, så der bliver et decideret standsningsforbud på pladsen.

- Fra Vejdirektoratets side har vi gennem længere tid igangsat forskellige tiltag på rastepladsen indenfor de rammer, som Vejdirektoratet nu engang har. Vi har blandt andet sat skilte op, som tillader max 11 timers parkering for busser, campingvogne og lastbiler. Der er ligeledes sat skilte op, hvor der er reserveret parkering for busser i weekenden - altså lørdag og søndag, fortæller Vejfdirektoratet og tilføjer:

- Vi har i de seneste dage været i dialog med politiet om yderligere tiltag på rastepladsen til at afhjælpe problemerne. Og vi er blevet enige om en løsning, som kan hjælpe Kim Hansen her og nu: Kim Hansen får en tilladelse fra Vejdirektoratet, så han kan lave en afspærring i weekenderne. Samtidig ændres der på skiltningen, så der det bliver standsningsforbud. Disse nye tiltag bliver Kim Hansen orienteret om i dag, fortæller Vejdirektoratet til JydskeVestkysten.

Mere om emnet

Se alle
8
Ni års kamp: Cafeteria-ejer afspærrer p-pladser for udenlandske chauffører

Ni års kamp: Cafeteria-ejer afspærrer p-pladser for udenlandske chauffører

11
Efter spærring: Klar besked til cafeteriaejer fra Vejdirektoratet

Efter spærring: Klar besked til cafeteriaejer fra Vejdirektoratet