Khader forlader Trykkefrihedsselskabet


Khader forlader Trykkefrihedsselskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kontroversielle udtalelser fra Trykkefrihedsselskabets formand om muslimer får Naser Khader til melde sig ud af selskabet.

De Konservatives integrationsordfører, Naser Khader, melder sig ud af Trykkefrihedsselskabet. Det sker i protest mod, at selskabets formand, Lars Hedegaard, har beskyldt muslimske mænd for at voldtage deres kvindelige familiemedlemmer og betragte kvinder som mindreværdige fødemaskiner.

Selv om Lars Hedegaard efterfølgende har beklaget, hvis hans udtalelser er blevet opfattet, som om at han skærer alle muslimer over en kam, så er det ikke nok for Naser Khader. De Konservatives integrationsordfører sidder i Trykkefrihedsselskabets såkaldt rådgivende organ, TFS-rådet.

- Lars Hedegaards beklagelse er ikke god nok, for han accepterer stadig ikke grundpræmissen om, at man må skelne mellem islam og islamisme. Islam er en religion, hvorimod sidstnævnte er en farlig ideologi, vi må bekæmpe, siger Naser Khader.

- Samtidig har det jo også vist sig, at Lars Hedegaard har støtte til sine oprindelige udtalelser fra flere af Dansk Folkepartis medlemmer af Trykkefrihedsselskabet. Det bekræfter mig i, at Trykkefrihedsselskabet efterhånden er blevet en underafdeling af Dansk Folkeparti. Derfor må jeg sige farvel til Trykkefrihedsselskabet - og på gensyn, hvis I bliver nuanceret, siger Khader.

Flere fremtrædende medlemmer af Dansk Folkeparti - herunder blandt andre Søren Krarup som også sidder i Trykkefrihedsselskabets rådgivende organ - har bakket op om Lars Hedegaards oprindelig udtalelser.

Khader forlader Trykkefrihedsselskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce