Kanin forvist til lastrum af SAS

Foto: Tegning: Gert Ejton

Kanin forvist til lastrum af SAS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Rasmus Schultz, Odense, den 1. juli emigrerer til USA, vil han gerne have sin kanin med til det forjættede land. Men det har vist sig at være mere end almindeligt vanskeligt. Ikke på grund af de restriktive amerikanske myndigheder. For de har ingen problemer med at lukke kaniner ind i landet. Men de færreste luftfartsselskaber vil have dyr om bord.

Det vil de gerne hos SAS, hvis det vel at mærke er en mindre hund eller en kat, der kan checkes ind som håndbagage i en transportboks. Men lille ét-årige Puffy er hverken hund eller kat. Derfor skal flyveturen foregå i flyets lastrum. Og Rasmus Schultz undrer sig.

- Jeg forstår det ikke. Han er den sødeste kanin, og selv om Puffy ser stor ud, så er han bare en lille hår-bold, siger den 32-årige internetudvikler.

Ifølge Mikkel Thrane, der er pressechef hos SAS, skyldes det, at Puffy er en gnaver, og risikoen for at den slags dyr slipper løs i flyveren, vil selskabet ikke tage.

- Alt andet lige er det også lettere at få en hund eller en kat til at lystre end en hamster eller en kanin, siger han.

- Hvis jeg var luftkaptajn ville jeg da foretrække at flyve med Puffy. Han hverken bider eller kradser, og så han er stueren. Men jeg må jo slippe de 100 euro, det koster at få kaninen med i flyets lastrum, siger Rasmus Schultz, der ikke har tænkt sig at rejse uden sit kæledyr.

Kanin forvist til lastrum af SAS

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce