Kamp om www.df.dk


Kamp om www.df.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En indædt kamp om folkedansernes aflagte domænenavn udspiller sig mellem Dansk Folkeparti og en lokal politiker, der vil give navnet til Dansk Flygtningehjælp.

Det er ikke en naturlov, at Dansk Folkeparti skal overtage domænenavnet www.df.dk efter Danske Folkedansere. Det mener socialdemokratisk byrådsmedlem i Hillerød Mikael Lemberg. Derfor rejser han nu penge, så Dansk Flygtningehjælp kan få domænenavnet. Hans motiver er drevet af indignation over partiets politiske profil, siger han.

- Det her handler ikke om, at jeg er aktiv i politik og vil score billige point. Det her handler om at vise, at vi har et valg. Og stiller man Dansk Flygtningehjælp over for Dansk Folkeparti, så bliver valget og symbolikken tydelig, siger Mikael Lemberg.

Hos Dansk Folkeparti bliver kampen om domænet ikke positivt modtaget. Tidligere formand for Dansk Folkepartis Ungdom, Kenneth Kristensen Berth, tager til genmæle i et læserbrev i Frederiksborg Amts Avis. Han beskylder det socialdemokratiske byrådsmedlem for at fiske stemmer på "stuntet" og ngo'en for utidig indblanding.

Hos organisationen Dansk Flygtningehjælp understreger generalsekretær Andreas Kamm, at man ingen politisk relation har til hverken det ene eller det andet parti.

- Jeg er altid glad, når nogen frivilligt hjælper Dansk Flygtningehjælp. Men vi ønsker på ingen måde at indgå polemikken om denne bogstavleg. Vi har fra begyndelsen meddelt, at vi aldrig kommer til at bruge domænenavnet, da vi har www.dfh.dk, siger han.

Kamp om www.df.dk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce