KTO: Uklog løsning


KTO: Uklog løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økonomiaftalen mellem Kommunernes Landsforening (KL) og regeringen vil få en negativ betydning for medarbejdere i kommuner og regioner, mener KTO.

Formanden for Kommunale Tjenestemænd og Overenskomstansatte (KTO), Anders Bondo, er bange for at den nye økonomiaftale mellem kommunerne og regeringen går ud over medarbejderne.

- De meget stramme økonomiaftaler er øjensynligt regeringens umiddelbare løsning. Men jeg synes bestemt ikke, at der er tale om en klog løsning for et arbejdsmarked, som virkelig har brug for at rekruttere og fastholde medarbejdere. Jeg frygter, at økonomiaftalerne får negativ betydning for medarbejderne i kommuner og regioner, siger Bondo i en kommentar.

Han mener, at muligheden for at skabe bedre og mere attraktive arbejdspladser, som var en del overenskomsten for 2008, er i fare for at blive undermineret.

Det er effektiviseringsplanen, hvor der skal findes over en milliard kroner ved blandt andet mindre sygefravær, der bekymrer formanden. Han mener, at resultatet kan nemt blive skuffede medarbejdere, som skal være mere end normalt hårdhudede, hvis det ikke skal påvirke deres arbejdsindsats negativt.

KTO: Uklog løsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce