KD: Videbæk må vælge side


KD: Videbæk må vælge side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tove Videbæks åbenlyse flirt med Det Konservative Folkeparti er ikke populært hos Kristendemokraterne, der lørdag diskuterer, om hun skal ekskluderes.

De seneste dages flirt mellem Kristendemokraternes vestjyske stemmesluger, Tove Videbæk, og De Konservative mildner ikke sindene i Kristendemokraternes Hovedbestyrelse, der lørdag diskuterer en mulig eksklusion af Videbæk.

- Som jeg ser det, så skulle hun da frasige sig sit flirteri med De Konservative, siger politisk næstformand, Mogens Nørgård til Ritzau.

Tove Videbæk overvejer at melde sig ind i Det Konservative Folkeparti, hvis KD's hovedbestyrelse ekskluderer hende. Og De Konservatives vælgerforeningsformand i Videbæks hjemkommune, Ikast-Brande, har sagt, at hun er "mere end velkommen". Videbæk siger dog, at hun ikke vil tage nogen beslutninger, før hun har talt med sit bagland søndag aften.

Mogens Nørgård tvivler på, at det rent faktisk kommer til en eksklusion lørdag, men peger på, at Videbæk måske i virkeligheden allerede reelt er gået.

- Når man ser på Toves klare udmeldinger og hendes flirt med De Konservative, så har hun nok selv stemplet ud. Men hun er velkommen til at stemple ind igen, siger han.

KD: Videbæk må vælge side

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce