K tøver med egen integrationspolitik


K tøver med egen integrationspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De Konservative fremsatte i august 79 forslag til en bedre integrationspolitik, men nu et halvt år efter, har partiet endnu fremsat et eneste lovforslag.

I august præsenterede De Konservative med partiformand Lene Espersen i spidsen 79 mere eller mindre konkrete forslag til en bedre integration i Danmark. I dag - et halvt år senere - er det kun partiets omstridte forslag om et burkaforbud, der i stærkt amputeret form er blevet til noget. Det skriver Kristeligt Dagblad.

Faktisk har De Konservative ikke fremsat et eneste lov- eller beslutningsforslag i Folketinget, som direkte har rod i de mange nye forslag i integrationsudspillet. Og ifølge Dansk Folkepartis ordfører på integrations- og retsområdet, Peter Skaarup, tyder det heller ikke på, at de øvrige forslag er på vej til at blive realiseret.

- Jeg må sige, at selvom jeg gør mig rigtig umage med at kigge punkterne igennem, så kan jeg ikke finde noget ud over det med burkaer, hvor der jo ikke skete det, som står i De Konservatives program. Med mindre vi skal blive meget overraskede i den kommende tid, så er der ikke sket noget, siger han.

Lene Espersen har ikke ønsket at kommentere sagen.

De Konservatives integrationsordfører, Naser Khader, afviser kritikken og henviser til, at udspillet først og fremmest er en vision, som løbende skal realiseres.

K tøver med egen integrationspolitik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce