K: DF kører sagen op


K: DF kører sagen op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den konservative politiske ordfører, Henriette Kjær, mener, at Dansk Folkeparti med trusler mod finansloven kører udlændingesagen unødvendigt op.

De Konservatives politiske ordfører, Henriette Kjær, mener, at Dansk Folkeparti overreagerer, når partiets finansordfører tager efterårets finanslovforhandlinger som gidsel i sagen om de danske udlændingeregler.

- Lad os nu slå koldt vand i blodet. Det er nok et udslag af, at Dansk Folkeparti gerne vil markere, at de tager det alvorligt, at Danmark skal kunne føre sin egen udlændingepolitik. Men det er vi enige i, og de kører det lidt op, siger hun til Ritzau.

Samtidig slår hun fast, at regeringen ikke vil lade sig true af støttepartiet.

- Trusler modtager vi ikke. Og gør de alvor af det, så kan vi ikke blive enige, og så må vi jo tage vores forholdsregler og eventuelt søge efter andre flertal, siger hun.

Dansk Folkepartis finanspolitiske ordfører, Kristian Thulesen Dahl, sagde onsdag på partiets sommergruppemøde, at han ikke kan forestille sig at forhandle finanslov, hvis der ikke er fundet en løsning, inden forhandlingerne går i gang til november.

K: DF kører sagen op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce