Jylland får sig en puster efter sneen

Det værste snekaos er forbi i denne omgang
Foto: POLFOTO/Mick Anderson

Jylland får sig en puster efter sneen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fygningen er stadig slem, men situationen er ved at normalisere sig, melder man hos politiet efter en daglang kamp mod snemasserne i Jylland.

Situationen er onsdag aften ved at bedre sig efter en dag, hvor sneen fik politiet til at kalde forholdene for "kaotiske" flere steder i det nord- og vestjyske.

- Blæsten gør selvfølgelig, at vi har en del fygning, især på de små veje. Men de kommunale beredskaber er i fuld sving for at holde vejene åbne, siger vagtchefen hos Nordjyllands Politi.

Først på aftenen havde Falck haft over 2700 opkald fra trafikanter over hele landet, der skulle bruge hjælp i sneen til at blive trukket fri, få startet motoren eller få åbnet bildøren.

Pansrede mandskabsvogne og andre af forsvarets tunge køretøjer arbejdede ud på aftenen stadig sammen med en håndfuld af Beredskabsstyrelsens sneplove på at hjælpe redningsfolk i byer som Randers, Holstebro, Skive og Struer. Det blev onsdag aften også nødvendigt at sætte en tung bjærningskampvogn ind for at få trukket de strandede lastbiler væk fra hovedvej 26 ved Solbjerg, hvor flere strandede lastbiler blokerede vejen.

Også busserne har det svært. De har stort set holdt stille i den nordlige del af Jylland hele onsdag. Kun enkelte ruter i Aalborg har kørt, og de har kørt uregelmæssigt, og indbyggerne skal ikke regne med at kunne tage bussen resten af onsdag, oplyser Nordjyllands Trafikselskab.

Jylland får sig en puster efter sneen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce