Juleindbrud vælter ind hos politiet


Juleindbrud vælter ind hos politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Antallet af juleindbrud nærmer sig 1400 og har dermed slået tallet fra 2008. Og der kommer endnu flere, siger politiet.

Forudsigelserne om travle tyveknægte i juledagene ser ud til at holde stik. En rundspørge til landets 12 politikredse viser, at der søndag middag var registreret knap 1400 juleindbrud. Sidste år modtog politiet 1326 anmeldelser.

- Vi har desværre haft meget travlt hen over julen. Indtil videre har vi modtaget 153 anmeldelser mod 98 sidste år, så det går i den forkerte retning, siger vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi.

Flere politikredse forventer, at indbrudstallet stiger yderligere, da mange julegæster endnu ikke er vendt hjem fra deres julebesøg. Desuden er tallet fra nogle politikredse ikke helt opdateret, da det først sker på mandag. Deriblandt København hvor hovedparten af juleindbrudene typisk finder sted.

Tyvekosterne er typisk fladskærme, computere, smykker og designermøbler. På Fyn fik politiet dog en lidt opsigtvækkende anmeldelse, da tyveknægte var stukket af med en havetraktor.

Bornholm var sidste år forskånet for indbrud, og igen i år melder vagtchefen hos øens politi hus forbi.

- Vi har dog haft et enkelt indbrud, men ejeren kan kun sige, at indbruddet er sket i perioden fra den 6. december til den 26. december. Så vi lader usikkerheden komme os selv til gode, så indbruddet ikke ødelægger vores gode statistik, siger vagtchefen fra Bornholms Politi.

Juleindbrud vælter ind hos politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce