Journalister begejstrede for "En familie"


Journalister begejstrede for "En familie"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere udenlandske journalister mener efter verdenspremieren på "En familie", at den danske film er seriøs priskandidat på festivalen i Berlin.

Katrin Teubnar fra radio- og tv-stationen Mitteldeutscher Rundfunk er begejstret for Pernille Fischer Christensens ny film "En familie", der fredag blev vist for den internationale presse på festivalen i Berlin.

Men den tyske journalist skal lige "finde sig selv", da Ritzau efter verdenspremiere beder om hendes mening.

- Rent følelsesmæssigt kører billederne stadigvæk inden i mig. Det var en stærk og bevægende film om et tema, som vi i vores kulturkreds har for vane at skubbe fra os. Og med fremragende skuespillere, finder Katrin Teubnar.

Kan filmen komme i betragtning til én af de store priser?

- Meget vanskeligt at svare på, for vi ved ikke, hvilke kvaliteter og temaer juryen leder efter. Men jeg kan sagtens forestille mig, at de giver prisen for bedste mandlige skuespiller til Jesper Christensen, siger Katrin Teubnar.

- En vidunderlig film, finder hendes kollega Mahari Segrid fra African Refugee News.

- Jeg har set næsten alle film i hovedkonkurrencen, og efter min mening bør den være et seriøst bud også på Guldbjørnen for den bedste film, tilføjer han.

Bartek Pulcyn fra Radio Plus i Polens hovedstad, Warszawa, giver "En familie" fire stjerner på en skala med seks som maksimum.

- Blandt filmene i hovedkonkurrencen har jeg fire personlige favoritter, og den her ligger i feltet lige efter. Trods et meget vedkommende tema står det nemlig ikke helt klart for mig, hvad filmens budskab var på nogle punkter, mener han.

Rosa Aranda fra det tyske nyhedsbureau DPA synes også, at hun har set en glimrende film, der bevægede hende meget.

- Alle skuespillerne var strålende, ikke kun Jesper Christensen. Nogle af de virkelig hårde scener virkede dog lidt for lange, siger Rosa Aranda.

Journalister begejstrede for "En familie"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce