Spis løs af jordbær - de er kalorielette og tæller med i seks om dagen-regnskabet. Syv-otte mellemstore svarer til 100 gram - med 50 gram får du dækket dit daglige behov for C-vitaminer.

Jordbær har kort holdbarhed og skal helst spises samme dag, de er købt.

Opbevar jordbær ved fem grader, men tag dem ud af køleskabet nogle timer inden servering, så smager de bedst. Skylles umiddelbart inden servering.

Skyl altid jordbær med stilk, ellers trænger der vand ind i bærrene. Fyld en balje med koldt vand, læg jordbærrene i en sigte og sænk den ned i vandet to-tre gange.

Lad bærrene tørre i ét lag på et viskestykke. Først nu nippes stilkene af.

KILDE: http//saesonforgodsmag.dk/opskrifter

Mere om emnet

Se alle
- Jeg står her for hyggens skyld

- Jeg står her for hyggens skyld

Hold udkig efter boder med dannebrogsflag

Opskrifter og tjek på grøntsagerne