Jørgen Poulsen går til De Radikale

Jørgen Poulsen bringer den radikale folketingsgruppe op på 10 medlemmer.
Foto: Jens Dige/POLFOTO

Jørgen Poulsen går til De Radikale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det Radikale Venstre vokser til 10 mandater, efter at Jørgen Poulsen går til De Radikale.

Tidligere generalsekretær hos Dansk Røde Kors, Jørgen Poulsen, der tidligere på året blev ekskluderet fra Ny Alliances folketingsgruppe, har meldt sig ind hos De Radikale.

- Det har jeg gjort, fordi det, jeg står for, og det, jeg blev valgt på, det kan jeg bedst fremme i Det Radikale Venstre, siger Jørgen Poulsen.

Han oplyser, at han også har været i kontakt med Socialdemokraterne, men endte altså tirsdag med at melde sig ind hos De Radikale. Han indtræder nu i folketingsgruppen, bekræfter den radikale leder, Margrethe Vestager.

- Han har talt med medlemmer af gruppen, og han har også kontaktet mig. Så har han truffet sit valg, og det er jeg glad for, siger hun.

Dermed er den radikale gruppe oppe på 10 mandater.

Der er ikke taget stilling til, hvilke ordførerskaber Jørgen Poulsen skal have, men det står klart, at partiet vil gøre brug af hans viden om asyl-, flygtninge- og bistandspolitik.

Jørgen Poulsen har fra starten haft asylpolitikken som sin mærkesag - et område, han kender indgående fra sin tid i Dansk Røde Kors. Men efter at Ny Alliance justerede kursen i en mere borgerlig-liberal retning, ragede han uklar med ledelsen i partiet.

(ritzau)

Jørgen Poulsen går til De Radikale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce