Ugeblad fortæller, at parret har tilbragt fire dage på luksushotel i ødemarken.

Klar til bryllup i Møgeltønder

Møgeltønder gør sig klar til lørdagens bryllup mellem prins Joachim og Marie Cavallier. Overalt i den lille sønderjydske by er der aktivitet.
Så lykkedes det for ugebladet Se & Hør at afsløre destinationen for prins Joachim og prinsesse Maries bryllupsrejse.

Mange havde gættet på, at turen ville gå til sydens sol og varme, men ugebladet fortæller, at ægteparret har taget turen til Canada.

Ifølge Se & Hør skulle Joachim og Marie have tilbragt fire dage på et luksushotel i nærheden af byen Tofino. Stedet er kendt for at tilbyde fred og ro.

Brudeparret forlader kirken

Det var et smilende royalt brudepar, der forlod kirken efter vielsen, nu som prinsesse Marie og prins Joachim. Poolmateriale fra TV2.

Hvor resten af bryllupsrejsen foregår, ved bladet ikke, men der bliver gættet på, at Joachim og Marie bliver i Canada under hele rejsen.

Marie og Jokke annoncerer forlovelse

Prins Joachim og Marie Cavallier stillede mandag op foran pressen på Amalienborg./ritzau/

Prins Joachim græd da han fik sin Marie

Hverken prins Joachim eller Marie Cavallier tøvede det mindste, da de sagde ja til hinanden i kirken i Møgeltønder. For især prins Joachim var det tydeligvis en følelsesladet og bevægende dag. Biskop Erik Norman Svendsen var meget direkte i sin tale til parret og talte både om grå dage, det hårde liv som kongelig og prins Joachims tidligere ægteskab og skilsmisse.

Gave til Joachim og Marie

  • fyens.dk