Vi bruger cookies!

fyens.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.fyens.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


Jo, der skal skam mel i dejen


Jo, der skal skam mel i dejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

RETTELSE

Klejner i kassen får man ikke, hvis man følger Baguette-bagermester Johann Seidlitz' opskrift i Mad&Vin i går. Vi havde nemlig glemt at få melet med på ingredienslisten, og det gav anledning til mange henvendelser fra opmærksomme læsere. Altså om igen:

500 g mel
125 g smør
150 g flormelis
2 æg
100 g fløde
3 g salt
10 g kardemomme
revet citron- og appelsinskal
2 g hjortetaksalt.

Jo, der skal skam mel i dejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.