Jernbane terrorsikres


Jernbane terrorsikres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HCA: Massiv sikkerhed ved HCA-fest iOdense. Togstrækningen København-Odense terrorsikres

De fynske politikredse forbereder sig nu sammen med Politiets Efterretningstjeneste på et massivt sikkerhedsopbud, når en række prominente H.C. Andersen-ambassadører på 200 års dagen den 2. april skal køre i særtog til Odense og gå gennem den gamle digters by.

- Opgavens størrelse kommer an på, hvilke navne der kommer. Bliver Paolo Maldini (italiensk fodboldspiller red.) det største, er det en nærpolitiopgave. Kommer Mubarak (Ægyptens præsidentfrue red.) snakker vi om det helt store apparat, siger vicepolitiinspektør Johnny Schou.

Og det helt store apparat er i denne sammenhæng blandt andet en terrorsikring af hele togstrækningen mellem København og Odense, samt et massivt opbud af politi og efterretningsfolk på gaderne i Odense.

- Taler vi om det helt store opbud, så kan vi ikke klare opgaven alene. Så vil den blive løst med hjælp både regionalt og nationalt, siger Johnny Schou.

Derfor er de fire andre fynske politikredse også involveret i planlægningsarbejdet forud for fødselsdagen.

Ifølge JohnnySchou vil det dog ikke blive nødvendigt at skulle træne politifolkene specielt til opgaven, med at passe på de mange kendte, der også får følgeskab af en række politikere og det danske kongehus.

-Det kan vi godt klare uden ekstra træning, siger Johnny Schou.

Jernbane terrorsikres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce