Japanerne er bare de bedste


Japanerne er bare de bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den amerikanske rejsekoncern Expedia har udnævnt japanske turister til at være det turistfolkefærd, der opfører sig bedst, når de overnatter på hoteller.

Expedia har bedt flere end 4000 hoteller verden over om at vurdere en række nationaliteter efter bl.a. opførsel, lyst til at lære det lokale sprog og støjniveau, og her dukker japanerne op som de, der opfører sig bedst.

Japanerne sviner ikke hotelværelserne til og klager aldrig over noget som helst. Og for at det ikke skal være løgn, er de også verdens venligste turister, hvis man skal tro Expedias undersøgelse.

I den anden ende af spektret finder man de amerikanske turister. Amerikanerne er ifølge undersøgelsen de, der opfører sig mest uhøfligt af alle. Værre end både russere og franskmænd, som kommer ind på de næste pladser.

Amerikanerne er også det turistfolkefærd, der støjer mest på hotelværelserne og spiser mest i hotelrestauranterne. Til overflod er amerikanske turister ifølge Expedia dem, der klager mest. Omvendt er amerikanerne de mest generøse turister af alle.

Danske turister er ikke helliget mange ord i undersøgelsen. Men Expedia har dog opgjort danskerne til at være verdens niende bedste turister - efter tyskerne, svenskerne og nordmændene, men foran italienere, polakker og franskmænd.

Japanerne er bare de bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce