Jan Lindholt vil sagsøge medier


Jan Lindholt vil sagsøge medier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jan Lindholt Mikkelsen, der var mistænkt for drabet på 18-årige Maria Møller Christensen, vil kræve erstatning af Dagbladet Holstebro/Stuer og andre medier.

Flere danske aviser kan formentlig imødese et erstatningskrav for at have bragt urigtige oplysninger i sagen om drabet på Maria Møller Christensen.

Det siger Jan Lindholt Mikkelsen fra Herning, som i 18 dage sad varetægtsfængslet for drabet, inden han blev løsladt 20. januar efter at være renset for enhver mistanke i en dna-test.

- Jeg overvejer kraftigt at fremsætte et erstatningskrav mod flere medier. Det må have en konsekvens, når aviserne bringer så alvorlige usandheder, siger Jan Lindholt Mikkelsen til Herning Folkeblad.

Han hæfter sig især ved Dagbladet Holstebro/Struers artikel 6. januar.

"Maria var i den 48-åriges lejlighed« skrev avisen i en overskrift, der blev viderebragt i stort set alle danske medier. Artiklen, der var baseret på en anonym kilde fra politiet, viste sig senere at være forkert.

Artiklen i Dagbladet Holstebro/Struer fik senere B.T. til at trække linjen endnu strammere op i en artikel, der stadig kan ses på nettet:

»Maria fik tæsk i 48-årigs lejlighed«, hedder det således 6. januar på formiddagsavisens hjemmeside, hvor »kilder tæt på efterforskningen afslører nye grusomme detaljer i Maria-sagen«.

Ingen af delene holdt dog vand, idet politiet 26. januar kunne anholde en ny mistænkt, hvis dna var fundet på liget af Maria Møller Christensen, skriver avisen.

Jan Lindholt vil sagsøge medier

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce