Jalousi bag kvindedrab


Jalousi bag kvindedrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Motivet til drabet på en 47-årig kvinde i Odense var formentlig jalousi. Politiet sigter kvindens kæreste for drabet. Han erkender at have været på stedet.

Ude af sig selv af jalousi kvalte en 64-årig mand den kvinde, han havde haft et forhold til. Fordi hun tilsyneladende havde fundet en anden, stak han hende også i maven med en kniv.

Det kom frem under grundlovsforhøret torsdag, hvor manden blev fængslet til den 4. juni. Han erkendte, at han havde forvoldt kvindens død, selvom det ikke var hans hensigt at slå hende ihjel. Og han kærede da heller ikke fængslingen.

Manden blev anholdt i Helsingørsområdet onsdag aften. Politiet kom på sporet af ham blandt andet ved hjælp af billeder fra overvågningskameraer i bus og tog. En efterlysning i de sene tv-nyheder onsdag aften gav så mange oplysninger, at manden umiddelbart efter kunne anholdes af betjente fra Fyns Politi med hjælp fra Nordsjællands Politi.

Det var kvindens voksne datter, der fandt moderen død i rækkehuset på Bredagerløkken tirsdag omkring klokken 16, da kvinden ikke var mødt på arbejde tirsdag morgen. En efterfølgende obduktion bekræftede politiets mistanke om, at kvinden var blevet kvalt.

Jalousi bag kvindedrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce