Ivar Hansen døde hos Fischer Boel

Mariann Fisher Boels officielle meddelelse om, at Ivar Hansen opholdt sig i hendes lejlighed, da han døde, blev af en eller anden årsag lagt ud på Fødevaremministreriets hjemmeside. Derfra blev den fjernet igen - for senere at blive lagt ud igen.

Ivar Hansen døde hos Fischer Boel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FORMAND: Fødevareministeren meddelte sent tirsdag, at Ivar Hansen døde i hendes lejlighed

En kortfattet pressemeddelelse dukkede tirsdag aften op på Fødevareministeriets hjemmeside. Indholdet var ganske kort og overraskende:

- Jeg kan oplyse, at Ivar Hansen døde i min lejlighed sent i aftes, meddelte Mariann Fischer Boel (V).

Tidligere på dagen havde Svend Auken (S) fortalt, at Ivar Hansen var død på Rigshospitalet, men den manglende præcisering af dødsårsagen fik hele dage dødsfaldet til at stå i et uafklaret lys. Da B.T. og Ekstra Bladet i løbet af dagen begyndte at ringe til Mariann Fischer Boel med spørgsmål om Ivar Hansen død, valgte ministeren klokken lidt over otte at udsende sin pressemeddelelse. Den blev lagt ud på Fødevareministeriets hjemmeside.

Ifølge meddelelsen har Mariann Fischer Boel ønsket at snakke med Ivar Hansens hustru, før pressen blev informeret, og det begrunder den sene melding.

I går forsvandt pressemeddelelsen fra hjemmesiden med den begrundelse, at den ikke vedrører ministeriet, men i løbet af eftermiddagen dukkede den så op igen.

Trukket sig tilbage

Imens har Mariann Fischer Boel trukket sig tilbage til sit gods, Østergård ved Munkebo, for at komme sig over chokket, men regner med at være klar til at komme på arbejde igen senest næste uge.

Med pressemeddelelsen kortlægger Mariann Fischer Boel de sidste timer i Ivar Hansens liv. Det var hende, der klokken kvart i et natten til tirsdag tilkaldte ambulancen, da Ivar Hansen blev dårlig i lejligheden i det centrale København. Her døde han af en blodprop i lungen.

Ikke efterfølger

De oplysninger var der ikke nogen i Venstre, der fik før sent på tirsdagen. På det tidspunkt havde Mariann Fischer Boel deltaget i mindehøjtideligheden på Christiansborg. Her var hendes navn i løbet af dagen blevet nævnt, som et godt bud på Ivar Hansens efterfølger. Det bliver det ikke længere, og alt tyder på, at det bliver Venstres gruppeformand, Christian Mejdahl, der afløser Ivar Hansen.

Det var i går ikke muligt at få ministeren i tale, men gennem Fødevareministeriet meddeler Mariann Fischer Boel, at hun ikke har noget at tilføje i forhold til Ivar Hansens dødsfald eller muligheden for at blive formand.

Ivar Hansen døde hos Fischer Boel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce