Isbjørne giver Aalborg Zoo besøgsrekord

Isbjørnen Milak lokker gæsterne til i Aalborg Zoo
Foto: Aalborg Zoo

Isbjørne giver Aalborg Zoo besøgsrekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aalborg Zoo havde besøgsrekord i 2009 med næsten 400.000 besøgende. Isbjørneungen Milak og livebilleder på havens hjemmeside er forklaringen, siger direktør.

Den godt et-årige isbjørneunge Milak og et virtuelt zoo på internettet har lokket rekordmange til Aalborg Zoo i 2009. 398.000 gæster besøgte den nordjyske dyrehave i det seneste år, og det er 7000 flere end den tidligere rekord fra 2007.

- Vi glæder os selvfølgelig meget over, at vi har haft en fantastisk sæson, men kan samtidig ikke lade være med at ærgre os lidt over, at vi kun er 2000 besøg fra at runde 400.000 gæster, siger direktør Henrik Johansen.

Han kalder samtidig 2009 for et fantastisk år og har store forventninger til 2010, hvor Aalborg Zoo kan fejre 75 års jubilæum.

Antallet af besøgende på den zoologiske haves hjemmeside er næsten fordoblet i forhold til 2008, og det lokket flere gæster til Aalborg Zoo, vurderer direktøren.

Et af de tiltag der har været med til at skabe så meget trafik på hjemmesiden har været live sendinger fra blandt andet isbjørneanlægget og zoos myreslugere.

- Denne udvikling i retning mod en virtuel zoo er meget spændende og er helt klart noget, der vil blive udbygget fremover. Det giver vores gæster en unik mulighed for at kigge med både før og efter besøget i Aalborg Zoo, siger Henrik Johansen.

Aktivitetskalenderen for Aalborg Zoo i 2010 er nu også på plads. Som noget helt nyt vil publikum fra 1. april kunne opleve en elefantpræsentation fire dage om ugen, hvor havens elefantdyrepassere vil fortælle om og vise elefanterne frem.

Isbjørne giver Aalborg Zoo besøgsrekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce