Ingen spor efter forsvunden pige


Ingen spor efter forsvunden pige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods masser af hjælpelystne borgere var det til aften fortsat småt med spor efter den savnede 12-årige pige fra Ringsted. Mens timerne går, vokser frygten for, at hun er blevet offer for en forbrydelse.

Dagen igennem var der travlhed ved telefonerne på politistationen. Borgere ringede ind med mulige oplysninger i sagen om den forsvundne Mia Teglgaard Sprotte. Men trods den intensive indsats for at finde pigen var der i dag ikke mange nye spor at gå efter for de kriminalbetjente fra Ringsted Politi og fra Rejseholdet, der er sat ind i arbejdet på at opklare sagen.

Mia har været væk siden fredag aften ved 19.30-tiden, hvor hun cyklede hen til Valhalla-legepladsen nær Asgårdsskolen i Benløseparken nord for den midtsjællandske by.

En mand i 40'erne blev set tale med to piger på legepladsen, men han er endnu ikke fundet. Politiet håber, at efterlysningen af den 40-årige mand kan få eventuelle vidner til at reagere. En glarmester, der skulle udskifte nogle ruder på Asgårdsskolen, så fredag aften kl. 21.15 en mand på cykel på legepladsen tale til de to piger, der i alder kunne svare til den forsvundne pige.

Politiet opfordrer manden på cyklen og de to piger til at henvende sig til politiet. Glarmesteren har beskrevet manden som almindelig af bygning, slank og mørkhåret.

Ingen spor efter forsvunden pige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce