Ingen spor af hormonrøvere


Ingen spor af hormonrøvere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre mænd bortførte torsdag aften en ansat hos Novo Nordisk og tvang ham til at lukke dem ind på fabrikken, hvor de stjal væksthormon.

Politiet satte fredag morgen gang i de tekniske undersøgelser i forsøget på at opklare et groft røveri mod medicinalvirksomheden Novo Nordisk.

Tre ukendte mænd tiltvang sig adgang til selskabets fabrik i Værløse ved København og stjal en mængde væksthormoner. Hvor meget, trioen slap væk med, var ikke gjort op fredag morgen.

En ansat, der var på vej hjem i bil torsdag aften, lagde pludselig mærke til, at der kørte en bil med blå blink på taget bag ham. Da han trak ind til siden og begyndte at finde sit kørekort frem, steg der pludselig en mand ind i bilen. Han forklarede, at de skulle bruge den ansatte til et røveri, og da Novo-medarbejderen prøvede at tale ham fra det, fik han et slag.

Tidligere på måneden blev fire mænd straffet med hver to et halvt års fængsel for et forsøg på at stjæle væksthormoner fra Novo Nordisk i Gentofte. Alle de dømte har tilknytning til rockergruppen Bandidos.

- Vi har ikke nogen indikationer på, at der denne gang skulle stå rockere bag. Det kan være andre, der er blevet inspireret af den anden sag, siger vicepolitiinspektøren.

Ingen spor af hormonrøvere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce