Dørene blev smækket i for offentligheden, da politiet klokken 13.30 tog hul på hele syv grundlovsforhør om ulovlig våbenbesiddelse.

En ung dansk mand stod først i rækken af ialt syv grundlovsforhør. Den 21-årige mand blev anholdt sammen med en anden mand i aftes klokken 21.20 på Glentevejen. Manden er anklaget for ulovlig våbenbesiddelse.

Anklager Anette Korsgaard krævede dørene lukket af hensyn til politiets videre efterforskning i sagen. Desuden, påpegede hun, kan den aktuelle sag være med til at puste til ilden i et verserende opgør.

Ikke optræk til ballade

Selvom der er tegn på, at dagens syv sager er banderelaterede, var der ikke optræk til ballade ved retten i Odense. Politiet var til stede, men der var ingen tegn på, at bander ville lægge sig ud med betjentene.

Fyns Politi har indenfor det seneste døgn anholdt otte personer med formodet tilknytning til forskellige grupperinger i- og omkring Odense. Poltiet fandt flere skarpladte våben i forbindelse med anholdelserne. 

Politiet har været særligt opmærksomme på disse grupper efter skud mod Hells Angels' rockerborg i Odense natten til søndag.

Én person er foreløbig varetægtsfængslet.
  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle
Visitationszonen forlænges

Visitationszonen forlænges

Politi beholder våbenzone i Odense

Politi beholder våbenzone i Odense

Visitationszone forlænges - måske