Ingen lærere, ingen klassetur


Ingen lærere, ingen klassetur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er ikke kun undervisningen, skoleeleverne for tiden må undvære en del af. De elever, som har planlagt lejrskoler eller rejser med klassen, risikerer at måtte vinke farvel til både rejsen og de penge, som den har kostet, hvis deres lærere ikke kan tage med.

Det skriver Fyens Stiftstidende onsdag.

- Det er primært elever i udskolingen, der har arbejdet for at skrabe penge sammen til en tur, de nu bliver snydt for. En lockout af folkeskolelærerne er nemlig ikke afbestillingsgrund, som forsikringen godtager, siger Nina With Hagensen, formand for Skole og Forældre.

- Vi har fået utallige henvendelser fra forældre, der nu vil af sted med børnene, så de ikke går glip af oplevelsen. Børnene har glædet sig, og det er synd for dem, at de nu går glip af det, jeg kalder juvelen i folkeskolen. Lige netop rejserne med skolen er noget af det, vi husker fra skoletiden også som voksne, siger Nina With Hagensen til Fyens Stiftstidende.

Men det er ikke alle, der kan komme af sted med forældrene som rejseledere. Formanden for Odense Lærerforening, Anne-Mette Kæseler Jensen, mener ikke, at det er en mulighed for børnene i Odenses skoler:

- I Odense Kommunes konfliktvejledning står, at den eneste mulighed for at gennemføre skolerejser er, hvis skolelederen tager med. Det må vi forholde os til.

Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag: Vi ærgrer os hver dag

Ingen lærere, ingen klassetur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce