Indbrud vælter ind hos Fyns Politi

Foto: www.colourbox.dk

Indbrud vælter ind hos Fyns Politi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I døgnet mellem mandag og tirsdag fik Fyns Politi 34 anmeldelse om indbrud. Det er dobbelt så mange som på et normalt døgn.

Det seneste døgn er det væltet ind med anmeldelser om indbrud på Fyn. I alt 34 gange har en fynbo ringet efter politiet pga. af et indbrud.

- Vi får flere anmeldelser end normalt, fordi folk er kommet hjem til tomme huse efter mange dage på juleferie og opdager indbruddene nu, forklarer Per Sterobo.

Underborede vinduer

To indbrud i Vissenbjerg skiller sig ud ved den måde tyvene er kommet ind i husene på.

På både Sortenkærvej og Middelfartvej har de underboret et vindue eller en terrassedør for at komme ind.

- Det er altså anderledes end det de fleste narkomaner gør med en skruertrækker, hvor de bare smadrer karmen. Vi betragter det her som mere professionelt og velforberedt på grund af værktøjet, siger Per Sterobo.

Metoden er set flere gange på Fyn i december.

Brugt tøj stjålet

På Sortenkærvej blev der stjålet kontanter og tøj. Også det er atypisk for indbrud. Især tøjet.

- Dét giver mig et praj om, at det kan være nogle østeuropæere som har begået indbruddet, siger Per Sterobo.

De fleste tyve stjæler ikke brugt tøj, fordi det ikke kan sælges, men også tøjtyveri er set flere gange på Fyn i december, mener Per Sterobo.

12 indbrud i ét

Et andet lidt spektakulært indbrud er blevet anmeldt fra Oure Idrætshøjskole.

Dér er kravlede tyvene op på en halvanden etage høj bygnings sorte eternittag for at åbne et tagvindue og hoppe ind, hvor der er flere værelser som elever bor på til dagligt. Der er spor i snavset på taget efter at tyvene har været ved at glide ned.

- De har virkelig gerne ville ind, konstaterer vagtchefen.

I disse dage er bygninger tom, fordi eleverne er hjemme på juleferie. 12 værelser er blevet gennemrodet, men det er endnu uvist, hvad er blevet stjålet. Det vil først blive opklaret, når eleverne kommer i skole igen.

Fordobling

De tolv gennemrodede værelser tæller kun som et indbrud i Fyns Politis oversigt over de i alt 34 indbrud anmeldt fra den 28. december til den 29. december.

34 anmeldelser er mere end dobbelt så mange anmeldelser som på et normalt døgn, vurderer vagtchef Per Sterobo. Han anslår, at Fyns Politi normalt modtager 15-20 anmeldelser om indbrud.

Indbrud vælter ind hos Fyns Politi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce