Indbrud endte med dødsulykke

Et indbrud onsdag i Århus-forstaden Højbjerg endte med en solo-ulykke, efter at to tyve forsøgte at flygte i en bil fra politiet. Ved ulykken blev den ene mistænkte, en 22-årig mand, slynget ud af bilen og dræbt.
Foto: arkivfoto

Indbrud endte med dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 22-årig indbrudstyv blev onsdag forfulgt af politiet og mistede livet i en ulykke, som nu efterforskes af statsadvokaten. Den anden tyv slap med skrammer.

En 22-årig mand blev onsdag fundet livløs på en mark på Ajstrupvej i Fløjstrup ved Århus. Manden var slynget ud af en bil, som var forulykket på vejen.

Ifølge politiet var han en indbrudstyv på flugt. Han blev kort tid efter erklæret for død.

En anden 22-årig mand i bilen forsøgte at løbe væk fra politiet, men blev indhentet. Han slap fra ulykken med overfladiske skrammer, oplyser Østjyllands Politi.

Ulykken skete efter et indbrud på Solbrinken i forstaden Højbjerg. En nabo alarmerede politiet og fortalte, at tyvene, netop som han talte, stak af i en Ford Scorpio. I området omkring Fløjstrup blev bilen set af en politipatrulje, som straks forfulgte den.

Men patruljen tabte hurtigt Scorpioen af syne som følge af dens alt for høje hastighed.

Kort efter blev bilen fundet forulykket på Ajstrupvej, oplyser vagtchef Brian Voss Olsen fra Østjyllands Politi.

Ulykken bliver nu efterforsket af statsadvokaten.
Fakta
I området omkring Fløjstrup blev bilen set af en politipatrulje, som straks forfulgte den. Men patruljen tabte hurtigt Scorpioen af syne som følge af dens alt for høje hastighed.

Indbrud endte med dødsulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce