Hvorfor, Troels Frederik?

29-årige Troels Frederik lænsede sin kærestes dankort.
Foto: Peter Leth-Larsen

Hvorfor, Troels Frederik?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Han er godt begavet. Klarede sig fint på handelsgymnasiet. Og læste videre på datalogistudiet på Syddansk Universitet i Odense.

Det lykkedes ham oven i købet at blive kæreste med Jeanne med de smukke øjne og det blændende smil fra bioanalytikerstudiet.

Men selv om fremtiden så ud til at ligge lys foran Troels Frederik, er den 29-årige fynbo blevet centrum i en bedragerisag, der blandt andet er gået ud over de mennesker, han holder allermest af.

På internettet har han lænset sin kærestes dankort og optaget lån for flere hundre-de tusinde kroner i hendes navn.

Gemte rykkerne

Han har ført hendes husle- jeindbetalinger over på sin egen konto - og gemt rykkerne, så hun mistede sin lejlighed og fik en gæld på 233.000 kroner.

Også for barndomsvenner og studiekammerater har Troels Frederik været et dyrt bekendtskab. I flere tilfælde er det lykkedes ham at hæve store beløb på deres konti over nettet.

Pengene blev brugt på avanceret computerudstyr, rejser og mad.

18. januar 2007 blev han dømt ved Retten i Svendborg. Tiltalt for 32 tilfælde af bedrageri.

En kærlighedshistorie

Fyens Stiftstidende har fulgt Jeanne og Troels Frederik igennem et år og gennemgået sagens akter og interviewet de centrale personer i den usædvanlige kriminalsag, der også gemmer på en utrolig kærlighedshistorie.

Jeannes følelser for Troels Frederik bliver testet til det yderste, da hun bestemmer sig til at finde ud af, hvad der får hendes kloge og rare kæreste med det drengede udseende til at optræde som bedrager på nettet.

Hvorfor, Troels Frederik?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce