Hjælp os med at sætte flere knappenåle i kortet over fynske naturoplevelser
Hver dag bliver der sat nye knappenåle i det fynske landkort. Hver nål markerer en unik fynsk natur-oplevelse, som kandiderer til at komme med i Den Store Fynske Naturkanon.

Udsigter, bjerge og dale er indtil nu det, fynboerne vil have frem i lyset. Men der er stadig nøgne pletter på kortet. Er der for eksempel ikke noget kønt at kigge på i det midtfynske område?

Og hvem siger, at natur kun kan være et område. Man kan også indstille fænomener som et gammelt træ eller en plante, et dyr eller en fugl, der gør den fynske natur særligt rig.

Derfor hører vi stadig meget gerne fra alle, der vil dele deres fynske naturoplevelser med resten af Fyn. Også gerne de små hemmeligheder, som Danmarks Naturfredningsforening ikke har fået øje på endnu. Skriv til naturkanon@fyens.dk eller ring på 29649881.

Den Fynske Naturkanon er et forsøg på at komme miljøminister Troels Lund Poulsen i forkøbet. Han vil gerne have en dansk naturkanon, men Fyn står ikke tilbage. Vi vil inden efterårsferien præsentere ministeren for mindst 10 af de ædleste naturperler på Fyn.

Se kortet med kandidaterne på www.fyens.dk
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Naturkanon vækker opsigt

Naturkanon vækker opsigt

Natur-kanon fundet i mørket

Natur-kanon fundet i mørket

- Her er din kanon, Troels Lund

- Her er din kanon, Troels Lund