Husker intet om knallertdrab


Husker intet om knallertdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et voldsomt trafikdrab i Århus, hvor alkohol og narko spillede ind, fremmes måske som tilståelsessag, selv om chaufføren intet husker.

Han fylder 26 år i morgen, og i dag fortalte han som sigtet for trafikdrabs i retten i Århus, hvad han kunne huske fra et af de mest opsigtvækkende trafikdrab de senere år: Den brutale nedkørsel og drabet på den kun 15-årige Mark Hansen i et vejkryds i det vestlige Århus.

Her blev knallertskoleeleven i en kolonne af andre køreskoleelever helt tilfældigt ramt af en bil med 118 kilometer i timen i et vejkryds på Silkeborgvej, hvor højest tilladte hastighed er 70. Det skete, mens det var mørkt ved 21-tiden den 22. oktober 2007. Sigtelsen er uagtsomt manddrab.

I et forberedende retsmøde i dag kunne den sigtede grædende og på sammenbruddets rand, gentagne gange bekræfte, at "det kan nok passe", at han påkørte knallertkøreren, at han i en stjålet varebil kørte hensynsløst, kørte over for rødt lys, var påvirket af alkohol, narko og piller og flygtede fra uheldsstedet.

Men han kunne stort set ikke huske noget, lød forklaringen.

Den sigtedes forklaring forelægges nu statsadvokaten, som afgør, om sagen kan fremmes som tilståelsessag uden særlig bevisførelse, eller om sagen skal for en domsmandsret med indkaldelse af et utal af vidner.

Husker intet om knallertdrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce