Forsvarsminister Carl Holst fastholder, at hans nuværende særlige rådgiver, Christian Ingemann, ikke har hjulpet ham med at blive valgt til Folketinget.

- Han har ikke bistået mig i min valgkamp. Han har bistået mig i mit hverv som regionsformand, siger Carl Holst i et interview med TV2 News tirsdag.

- Jeg mener ikke, han har ført valgkamp for mig. Han har løst nogle opgaver, som skulle løses, uanset om der var valgkamp eller ej, siger Carl Holst i interviewet og nævner som eksempel, at Christian Ingemann har ført Holsts kalender "sammen med andre gode kræfter for at få hverdagen til at hænge sammen."

- Han har ikke været udførende i valgkampen, fastslår Carl Holst.

Daglig betjening af embedsmænd og politisk ledelse

Christian Ingemann Nielsen var ikke ansat direkte under Carl Holst i Region Syddanmark - han var ansat i det strategiske projekt "Smart Velfærd".

Herudover kunne han indgå i den "løbende daglige betjening af den øverste administrative og politiske ledelse" - herunder regionsrådsformanden, Carl Holst.

Christian Ingemann Nielsen tiltrådte stillingen i august 2014 og stoppede 27. juni 2015, da der var tale om en tidsbegrænset ansættelse. Siden blev han ansat som særlig rådgiver for Carl Holst, der som bekendt blev forsvarsminister efter valget.

Mere om emnet

Se alle
Krigsminister i skudlinjen: Tag med til Ingemanns-land

Krigsminister i skudlinjen: Tag med til Ingemanns-land

Kampagnemails lægger yderligere pres på Carl Holst

16
Nu erkender Holst: Ingemann var hans personlige assistent

Nu erkender Holst: Ingemann var hans personlige assistent