En 26-årig polsk mand blev fredag morgen taget med fingrene i kagedåsen, da en hundepatrulje fra Fyns Politi kørte omkring Rasteplads Kildebjerg ved den fynske motorvej for at tjekke biler.

Omkring klokken otte valgt patruljen at undersøge den 26-årige mands VW Multivan, fordi den tydeligvis havde monteret hjemmelavede, falske nummerpladser. Bag i bilen lå en motorcykel. Både bil og motorcykel viste sig at være stjålet fra en virksomhed i Ishøj.

Manden, der ikke kunne gøre sig videre forståelig på dansk, blev anholdt, afhørt og sigtet, inden han blev løsladt senere på dagen.

  • Byline billeder

    Af:

    Jeg er journalist og nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende og Fyens.dk. Med udgangspunkt i samfundsdelen af aktualitet-, samfunds- og erhvervsredaktionen i Odense skriver jeg primært om forhold i Region Syddanmark - herunder sygehusvæsenet og akutområdet. Tidligere har jeg arbejdet som erhvervsjournalist på avisen og har desuden en fortid på Jydske Vestkysten samt artikelbureauet Storyhouse. Privat bor jeg i Odense og har to børn.