Hest dræbt med kniv


Hest dræbt med kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

MISHANDLING: Hest skamferet med kniv led en smertefuld død
Under ufattelige smerter forblødte og døde en hest, mens den opholdt sig i en indhegning på en ejendom ved Vorgod Østerby ved Videbæk. Det makabre overfald på dyret sker næsten på dato et år efter, at en hesteejer øst for Tarm fandt et dyr udsat for samme mishandling.

- Med en skarp kniv er der skåret i dyrets kønsorganer, fortæller vagthavende hos Ringkøbing Politi, Viggo Nørgaard.

Ejeren af den skamferede og døde hest opdagede først udåden sent, idet han ved en kontrol om morgenen så hesten ligge i græsset længst væk i indhegningen. På vej hjem efter arbejde så ejeren, at hesten lå på samme sted, og en dyrlæge kunne bekræfte, at hesten var død som følge af de mange sår og blodtab.

Ringkøbing Politi indledte straks efterforskningen af omstændighederne ved det nye overfald.

- Spor viser, at en bil er kørt frem til ejendommen, og der ses også spor i græsset til den indhegning, hvor den dræbte hest befandt sig, siger vagthavende hos Ringkøbing Politi og tilføjer:

- Forhåbentlig kan offentligheden give os spor i sagen.

I Ådum modtog hesteavler Laust Fredslund beskeden om hestedrabet i Vorgod Østerby med bestyrtelse. For et år siden var Laust Fredslunds heste fire gange udsat for knivstik, men uden at hestene døde.

- Vi må opfordre til, at alle hesteejere og naboer holder godt øje med mistænkelige biler og personer, siger Laust Fredslund, der længe efter episoden sidste år håbede på, at det ville lykkes politiet at pågribe gerningsmanden.

Drabet på hesten, der gik på en mark ved Vorgod Østerby, fandt formentlig sted natten til fredag i tiden fra midnat til klokken 07.30.

Politiet efterlyser vidner til drabet.

Hest dræbt med kniv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce