Her er Danmarks Michelin-restauranter

Rasmus Kofoed står bag Danmarks eneste tre-stjernede restaurant, Geranium i København. Martin Stampe

Her er Danmarks Michelin-restauranter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmark har indtil videre 29 Michelin-stjerner fordelt på 25 restauranter. Indtil videre er der ikke faldet stjerner af til Fyn.

København

Geranium ***

Geranium i København har som den eneste restaurant i Danmark tre stjerner i Guide Michelin Nordic Cities 2017.

A-O-C **

Hos A-O-C er menuerne baseret på synsindtryk, farve, duft, lyd og den rene smag. Guide Michelin Nordic Cities 2017 har tildelt A-O-C to Michelin-stjerner.

Era Ora *

Era Ora byder på kulinariske oplevelser fra det norditalienske køkken og er både indehaver af en Michelinstjerne og prædikat som Københavns bedste italienske restaurant i 2017.

Formel B *

Formel B har én stjerne i den eftertragtede Guide Michelin Nordic Cities 2017 og er blevet ført frem i forreste række af Københavns restauranter af Rune Jochumsen og Kristian Møller.

Kokkeriet *

Kokkeriet har én stjerne i Guide Michelin Nordic Cities 2017 og ligger lidt væk fra mylderet i indre København, i det hyggelige gamle Nyboderkvarter.

Kiin Kiin *

Kiin Kiin er den første danske restaurant med asiatisk køkken, der er blevet optaget i Guide Michelin.

Studio At The Standard *

Studio henter inspiration fra danske såvel som internationale landskaber og kreerer retter, der repræsenterer vores natur. Her kan du forvente at smage noget, du ikke har smagt før. Maden vil desuden blive tilberedt i et åbent køkken i restauranten.

Kadeau *

Kadeau er et lille stykke Bornholm midt i København. I 2013 fik restauranten tildelt sin første Michelin-stjerne og er stadig at finde i Guide Michelin Nordic Cities 2017.

108 *

108 blev i 2017 belønnet med deres første Michelinstjerne. Her står den på ambitiøs, nynordisk gastronomi i tjekkede omgivelser og til rimelige priser.

Relæ *

Relæ, Jægersborggade på Nørrebro, er stolt af at levere en 'no nonsense' gastronomisk oplevelse.

Den Røde Cottage *

Lidt nord for København byder Den Røde Cottage på kulinariske oplevelser i idylliske omgivelser.

Marchal *

Marchal med en velfortjent Michelinstjerne ligger i det historiske Hotel D'Angleterre på Kongens Nytorv i hjertet af det gamle København.

Clou *

Tvillingebrødrene Jonathan og Alexander Berntsen står bag Restaurant Clou, som fik sin første Michelin-stjerne i 2014, som de har beholdt siden.

Kong Hans Kælder *

Kong Hans modtog som den første restaurant i byen en Michelin-stjerne i 1983. Den har lige siden holdt sit skyhøje niveau på tallerkenen såvel som på deres upåklagelige service.

Søllerød Kro *

Danske og internationale madskribenter står nærmest i kø for at rose Michelin-præmierede Søllerød Kro til skyerne som en af Danmarks bedste restauranter.

Aarhus

Frederikshøj *

Med kokken Wassim i spidsen har Restaurant Frederikshøj for tredje gang i træk modtaget en Michelinstjerne i Michelins Nordic Guide i 2017.

Domestic *

Restaurant Domestic er en gourmet-restaurant i den hyggelige Mejlgade i hjertet af Aarhus, hvor du finder nærvær og en stor kærlighed til det lokale. Kokkene har selv været ude for at møde alle leverandører for lige at mærke stemningen, se gården og råvarerne, inden de ender i restauranten og på tallerkenen.

Gastronomé *

Aarhus er på michelinkortet og restaurant Gastromé er en af de fire aarhusianske restauranter, som endnu engang kan være stolte af en flot michelinstjerne i Michelins Nordic Guide 2017.

Substans *

Hos Substans er det afslappede gourmetmåltid i centrum. Restauranten fik i 2017 den prestigefyldte stjerne og har fokus på velsmag, solidt håndværk og økologiske råvarer fra lokale producenter.

Bornholm

Kadeau *

Visionen for restaurant Kadeau er at lave tidssvarende mad efter franske principper med plads til en masse nordiske (og bornholmske) råvarer. Altsammen smukt og anderledes anrettet med udsigt til Østersøen.

Fredericia

Ti Trin Ned *

Ti Trin Ned er den første restaurant i Fredericia til at opnå en Michelin-stjerne, takket være deres ambitiøse menu som kombinerer nordisk, fransk og molekylær gastronomi. Med dyb respekt for lokale ingredienser fra deres private marker og fra lokale leverandører, skaber holdet bag Ti Trin Ned autentiske, rene og intime menuer.

Hørve

Slotskøkkenet *

På Dragsholm Slot ønsker man, at stedets historie og beliggenhed både skal ses og smages. Ambitionen er, at slottets gourmetrestaurant, Slotskøkkenet, både nu og i fremtiden skal tilhøre Nordens gastronomiske elite. Slotskøkkenet fik i 2017 sin første Michelin-stjerne.

Henne

Henne Kirkeby Kro **

Henne Kirkeby Kro er én af Danmarks bedste restauranter og kan med sin beliggenhed på vestkysten kombineres med ferie. Kroen fik to Michelin-stjerner i 2017. På Henne Kirkeby Kro får man en sanseoplevelse baseret på råvarer af egen høst, tilsat stjernedrys fra kokkens hånd i samarbejde med køkkenets øvrige medarbejdere.

Præstø

Frederiksminde *

Hotel Frederiksminde ligger idyllisk og diskret afskærmet af naturens favntag, kun halvtreds meter fra strandkanten ved Præstø Fjord. Køkkenet byder på smagoplevelser baseret på råvarer, som er af ypperste kvalitet, havets friske udbud, sæsonens vildt og lækkerier fra små lokale producenter.

Færøerne

KOKS *

Restaurant KOKS, der ligger i bygden Kirkjubøur på øen Streymoy på Færøerne, blev i 2015 udnævnt som Årets Restaurant i Norden. Den fik sidste år, som den første restaurant på Færøerne, en Michelin-stjerne. Her finder man et stærkt fokus på de lokale ingredienser såsom lam, fisk og skaldyr.

Her er Danmarks Michelin-restauranter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce