Hedegaard tager orlov fra Trykkefrihedsselskabet

Lars Hedegaard - tager en pause som formand.
Foto: Bjørn Marcus Trappaud/POLFOTO

Hedegaard tager orlov fra Trykkefrihedsselskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lars Hedegaard tager orlov fra sit formandskab i Trykkefrihedsselskabet frem til efteråret.

Formanden for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, tager orlov fra sit formandskab frem til efteråret, oplyser selskabet.

Det sker efter attentatforsøget mod Lars Hedegaard i februar, hvor den islamkritiske debattør blev beskudt foran sit hjem på Frederiksberg.

- Det har været usædvanligt hektiske måneder for mig, og der er mange ting, der stadig ikke er kommet på plads i forbindelse med min flytning, forklarer Lars Hedegaard.

- Så jeg har bedt bestyrelsen om lov til at tage en pause fra formandshvervet i Trykkefrihedsselskabet, siger han i en pressemeddelelse.

Lars Hedegaard er tilbage igen som formand for Trykkefrihedsselskabet i oktober. I mellemtiden er Katrine Winkel Holm konstitueret som formand.

- Vi har fuld forståelse for, at Lars tager en pause nu. Enhver kan regne ud, at de seneste måneder har været voldsomt stressende for ham, siger Winkel Holm.

- Dertil kommer, at mordforsøget betyder, at han må lægge sit liv grundlæggende om, og der er mange lavpraktiske, tidskrævende ting forbundet med det, siger hun og tilføjer:

- Vi glæder os til, at han vender tilbage som formand, men giver gerne en hånd for at lette hans arbejdsbyrde netop nu.

Ifølge Lars Hedegaard er det et selskab i storform, han nu tager orlov fra.

- Foreningen er i god form. Vi har netop haft valg til bestyrelsen og stor medlemsfremgang, så jeg overlader trygt roret til resten af bestyrelsen nogle måneder, siger han.

Lars Hedegaard var udsat for et attentat den 5. februar i år ved sit daværende hjem på Pelargonievej på Frederiksberg.

En mand forklædt som postbud ringede på døren, men da Lars Hedegaard gik ned for at åbne, trak gerningsmanden en pistol og affyrede skud mod Hedegaard, der dog ikke blev ramt.

Attentatforsøget udviklede sig til håndgemæng, hvorefter gerningsmanden flygtede fra stedet.

Siden drabsforsøget har Lars Hedegaard opholdt sig på et hemmeligt sted under beskyttelse fra Politiets Efterretningstjeneste, mens politiet efterforsker sagen.

Hedegaard tager orlov fra Trykkefrihedsselskabet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce