Hashhandler mål for skud

Politiet har fundet den pistol, der i aftes blev brugt på Nørrebro.
Foto: Colourbox

Hashhandler mål for skud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var en 27-årig dansk hashhandler, der blev beskudt af en duo på knallert i aftes på Nørrebro i København, oplyser politiet. Manden måtte løbe for sit liv.

Det var en 27-årig dansk hashhandler, som var målet for to knallertkøreres patroner på Nørrebro i København i aftes. Det oplyser Københavns Politis centrale efterforskningsleder, Hans Erik Raben, til Ritzau.

Manden måtte løbe for sit liv og søge dækning bag en stensætning ved Jægersborggade, da duoen åbnede ild mod ham og affyrede tre-fem skud.

- Det lykkedes ham at søge dækning, og han blev ikke ramt. Til gengæld blev en rude i en forretning ramt, siger efterforskningslederen.

Det var knallertens passager, der trak en 7,62mm-pistol og skød vildt mod hashhandleren. Efter likvideringsforsøget kørte knallerten via Nørrebroparken og videre i retning af Mjølnerparken.

Her lykkedes det pistolmændene at flygte fra jagtende betjente ad et stisystem. Pistolen blev senere fundet i Midgårdsgade.

Ifølge politiet er der meget, der tyder på, at skuddene er en del af den igangværende bandekonflikt.

- Tidspunktet, måden og ikke mindst stedet tyder på, at det er relateret til bandekonflikten, siger Hans Erik Raben med henvisning til, at Jægersborggades ry som rockergade.

Hashhandler mål for skud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce