Hanne Vibeke Holst skriver politisk teater


Hanne Vibeke Holst skriver politisk teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den russiske journalist Anna Politkovskajas skæbne er udgangspunkt for nyt stykke på Betty Nansen Teatret, der også lader Steffen Brandt fortolke Bob Dylan.

Forfatteren Hanne Vibeke Holst tager udgangspunkt i den myrdede russiske journalist Anna Politkovskajas skæbne, når stykket "Moskva 7. oktober" får premiere til februar.

Hun har skrevet stykket specielt til Betty Nansen Teatret, der præsenterede det i dag sammen med det øvrige repertoire i næste sæson.

Peter Langdal, der leder teatret sammen med Henrik Hartmann, skal selv sætte "Moskva 7. oktober" i scene med Paprika Steen, Ole Lemmeke og Lars Brygmann på rollelisten.

- En forestilling om ondskab forklædt som verdenspolitik og om at sætte alt på spil i kampen for dét, man tror på, lød det i præsentationen af Hanne Vibeke Holsts stykke.

Betty Nansen starter sæsonen med en genopsætning af sidste sæsons store succes "Min familie".

Dernæst følger teaterkoncerten "Baby Blue", hvor Steffen Brandt giver sin personlige tolkning af en række af Bob Dylans sange.

Mere musik bliver der på teatrets intimscene Edison, hvor en anden af sidste sæsons succeser, "Nick Cave", igen kommer på plakaten.

Edison åbner sæsonen med den absurde komedie "Emigranterne" med Thomas Bo Larsen og Tom Jensen i hovedrollerne. Også her svinger Peter Langdal taktstokken.

Betty Nansen hører under organisationen Københavns Teater og har i mange år været en af de mest markante spillere i hovedstadens teaterverden.

Hanne Vibeke Holst skriver politisk teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce