Hackede sig til eksamensoplysninger


Hackede sig til eksamensoplysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Helsingør Kommune har iværksat en undersøgelse af 9. klasse elevers snyd ved at skaffe sig eksamensoplysninger fra en lærers computernetværk.

En gruppe 9. klasses elever fra Hellebæk Skole i Helsingør har hacket sig ind på en lærers computernetværk for at få kendskab til fortrolige eksamensoplysninger, skriver Helsingør Dagblad i dag.

Meget tyder på, at eleverne har misbrugt lærernetværket over længere tid, og mandag vil Helsingør Kommunes juridiske afdeling blive sat til at undersøge, hvad der skal ske med eleverne. Også Helsingør Kommunes IT-afdeling skal arbejde på Hellebæk Skole-sagen for at finde ud af, hvordan snyderiet er sket, og hvem, der står bag.

- IT-folkene vil formentlig kunne etablere en slags logbog, hvor man kan se, hvordan eleverne er blevet logget ind på

lærerintranet-systemet, og ikke mindst se, hvor længe det her har fundet sted, forklarer Helsingørs børne- og ungedirektør Bjarne Pedersen.

Helsingør Kommune har endnu ikke nøjagtigt kendskab til alle de skyldige bag computersnyderiet. Men ifølge Bjarne Pedersen vil man finde dem.

- Vi vil bede kommunens juridiske afdeling om at vurdere, om det her er strafbart. Herfra er der ingen vaklen i geledderne, for en elev i 9. klasse ved godt, om den slags er noget, man må eller ikke må, siger han til Helsingør Dagblad.

Direktøren tror dog ikke, at affæren betyder, at skyldige ikke kan komme til folkeskolens afgangseksamen.

Hackede sig til eksamensoplysninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce