HA-præsident i Odense i fængsel

HA-præsidenten Thomas Gramstrup fik ikke noget ud af at anke sin narkodom. Han skal fire år i fængsel.
Foto: Fyens Stiftstidende

HA-præsident i Odense i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Landsretten havde ingen rabat til narkohandlende HA-rockere.

Hells Angels' præsident i Odense, Thomas Gramstrup, fik ingen rabat, da Vestre Landsret fredag behandlede en ankesag vedrørende handel med op mod 20 kilo hård narko. Gramstrup havde kun en mindre rolle i sagskomplekset, men blev alligevel idømt fire års fængsel - præcis som det skete i byretten i Århus i september sidste år.

I samme ankesag besluttede landsretsdommerne også, at HA-medlemmet i Odense, Jan Jochims Nielsen, skal i fængsel i 12 år, fordi han stod for handlen med 10 kilo amfetamin og knap 8,5 kilo kokain.

Og dermed har retssystemet i to instanser nu anrettet et hårdt slag mod rockerne fra Odense. I en storstilet narkosag fra Fyn, der har forbindelser til den netop afgjorte sag, er to andre med tilknytning til Hells Angels i Odense sendt årevis bag tremmer.

Der var tale om den tidligere krigsminister hos HA i Odense, Martin Young Schmidt, og prøvemedlemmet Lars Høyer Wolgast, der begge fik 10 års fængsel for handel med narko. Et tidligere medlem blev her også idømt fem års fængsel.

- De mange rockere blev fældet, da en af deres egne, en kurer, begyndte at fortælle politiet, hvem han arbejdede for og med hvad. Vidnet har siden været omgivet af enorme sikkerhedsforanstaltninger.

HA-præsident i Odense i fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce