Landsretten havde ingen rabat til narkohandlende HA-rockere.
Hells Angels' præsident i Odense, Thomas Gramstrup, fik ingen rabat, da Vestre Landsret fredag behandlede en ankesag vedrørende handel med op mod 20 kilo hård narko. Gramstrup havde kun en mindre rolle i sagskomplekset, men blev alligevel idømt fire års fængsel - præcis som det skete i byretten i Århus i september sidste år.

I samme ankesag besluttede landsretsdommerne også, at HA-medlemmet i Odense, Jan Jochims Nielsen, skal i fængsel i 12 år, fordi han stod for handlen med 10 kilo amfetamin og knap 8,5 kilo kokain.

Og dermed har retssystemet i to instanser nu anrettet et hårdt slag mod rockerne fra Odense. I en storstilet narkosag fra Fyn, der har forbindelser til den netop afgjorte sag, er to andre med tilknytning til Hells Angels i Odense sendt årevis bag tremmer.

Der var tale om den tidligere krigsminister hos HA i Odense, Martin Young Schmidt, og prøvemedlemmet Lars Høyer Wolgast, der begge fik 10 års fængsel for handel med narko. Et tidligere medlem blev her også idømt fem års fængsel.

- De mange rockere blev fældet, da en af deres egne, en kurer, begyndte at fortælle politiet, hvem han arbejdede for og med hvad. Vidnet har siden været omgivet af enorme sikkerhedsforanstaltninger.
  • Fyens Stiftstidende