Gucci vil stoppe Guld-Haralds tasker


Gucci vil stoppe Guld-Haralds tasker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gucci og Hermès vil stoppe den tidligere fodboldstjerne Harald Nielsens tasker med rettens hjælp. Taskerne ligner de kendte mærker for meget, mener modehusene

Den tidligere danske fodboldstjerne Harald Nielsen, også kendt som Guld-Harald, tørner i begyndelsen af det nye år sammen med et par af verdens største luksusvareproducenter italienske Gucci og franske Hermès for at forsvare sig mod kopianklager. Det skriver dagbladet Børsen.

Det sker både i Sø- og Handelsretten og i Højesteret, hvor henholdsvis Gucci og Hermès vil sætte en stopper for tasker, som Guld-Harald får produceret i Italien sammen med sin hustru Rudi Nielsen, der også er kendt for sin rolle som Lille-Pers søster Mie i de oprindelige "Far til Fire"-film fra 1950'erne.

Rudi og Harald Nielsen blev tidligere i år ramt af et fogedforbud mod en taske, som Gucci i design og udformning mener, er for tæt på Guccis.

Den sag skal nu prøves igen i næste uge i Sø- og Handelsretten, ligesom der er en stribe andre sager, som involverer et udvalg af tasker af varemærket Rudi & Harald, som Rudi og Harald Nielsen får produceret i Italien, og som de sælger i blandt andet Danmark, Norge, Sverige og Finland.

- Sagerne handler om anklager om, at vores produkter ligner Gucci og Hermès for meget. De har kørt sager mod mange andre, og nu har de også en mod os, siger Harald Nielsen.

Gucci vil stoppe Guld-Haralds tasker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce